Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pannónia Ösztöndíjprogram

2024. február 22., 13:15
Egyedülálló nemzetközi lehetőségek a Pannónia Ösztöndíjprogrammal

Egyedülálló nemzetközi lehetőségek a Pannónia Ösztöndíjprogrammal

Rövid és hosszú távú mobilitások az egyetemek hallgatói, oktatói és munkatársai számára

A rövid és hosszú távú mobilitásokat egyaránt kínáló Pannónia Ösztöndíjprogram lehetőséget biztosít az egyetemek hallgatói, oktatói és munkatársai számára, hogy támogatott keretek között tanuljanak, kutassanak, oktassanak, vagy szakmai gyakorlatot teljesítsenek külföldön. Mindezt Európán belül és kívül, a világ szinte bármely országában!

A Pannónia Ösztöndíjprogram támogatja a hazai felsőoktatási intézmények nemzetköziesítési törekvéseit és a minőségi mobilitási tevékenységek megvalósítását annak érdekében, hogy a magyar felsőoktatás megőrizze versenyképességét, és kinyílhasson a világ az egyetemek hallgatói, oktatói és munkatársai számára. A 2024-ben induló program első projektszakasza 10 milliárd forintos pályázati kerettel indul, ami 8000 felsőoktatási hallgatónak, oktatónak és munkatársnak biztosít külföldi mobilitási lehetőséget. Közülük 200 hallgató tanulhat a világ legjobb egyetemein kiválósági ösztöndíjjal.

Pannónia ösztöndíjprogram logóval kép amelyen egy fiatal fiú ül és tanul egy asztalnál laptop mellett

Több információért kattints ide!